СП. Е, људи, ово су вам учесници Мундијала...

Србија уз Бразил, Шпанију, Немачку, Енглеску, Белгију. . . Ко се још чека? Познато је више од половине репрезентација које ће играти у Русији!

Фудбал 10.10.2017 | 00:10
СП. Е, људи, ово су вам учесници Мундијала...
После осам дугих гдина чекања, Србија се палсирала на неко велико фудбалско такмичење. И урадило је то брже од половине ученика Мундијала на које ће се још чекати.

У овом тренутку, познато је 17 учесника највеће смотре светског фудбала наредног лета у највећој земљи света. Србија се нашла у лепом друштву. Ту је петоструки првак света Бразил. Ту су европске силе Немачка, Шпанија, Енглеска, одличне Белгија и Пољска те сензационални Исланд. Из Азије су ту Јужна Кореја, Јапан, Иран и Саудијска Арабија, а из Северне Америке Мексико и Косатрика. Од Африканаца су до сада мундијалске визе извадили египат и Нигерија. Наравно, и домаћин Русија.

Домаћин: Русија

Европа: Шпанија, Немачка, Енглеска, Србија, Исланд, Белгија, Пољска

Јужна Америка: Бразил

Северна Америка: Мексико, Костарика

Африка: Нигерија, Египат

Азија: Јапан, Саудијска Арабија, Јужна Кореја, Иран

Ко се још чека?

Једном ногом на Мундијалу су Француска, Тунис, Сенегал, САД и Уругвај. Солидне шансе имају Португалија или Швајцарска, Колумбија и Чиле. Тешке борбе очекују Аргентину, Перу, Шведску, Мароко, Италију, Данску, Ирску, Северну Ирску, Хрватску, Грчку, Аустралију... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар