SP. E, ljudi, ovo su vam učesnici Mundijala...

Srbija uz Brazil, Španiju, Nemačku, Englesku, Belgiju. . . Ko se još čeka? Poznato je više od polovine reprezentacija koje će igrati u Rusiji!

Fudbal 10.10.2017 | 00:10
SP. E, ljudi, ovo su vam učesnici Mundijala...
Posle osam dugih gdina čekanja, Srbija se palsirala na neko veliko fudbalsko takmičenje. I uradilo je to brže od polovine učenika Mundijala na koje će se još čekati.

U ovom trenutku, poznato je 17 učesnika najveće smotre svetskog fudbala narednog leta u najvećoj zemlji sveta. Srbija se našla u lepom društvu. Tu je petostruki prvak sveta Brazil. Tu su evropske sile Nemačka, Španija, Engleska, odlične Belgija i Poljska te senzacionalni Island. Iz Azije su tu Južna Koreja, Japan, Iran i Saudijska Arabija, a iz Severne Amerike Meksiko i Kosatrika. Od Afrikanaca su do sada mundijalske vize izvadili egipat i Nigerija. Naravno, i domaćin Rusija.

Domaćin: Rusija

Evropa: Španija, Nemačka, Engleska, Srbija, Island, Belgija, Poljska

Južna Amerika: Brazil

Severna Amerika: Meksiko, Kostarika

Afrika: Nigerija, Egipat

Azija: Japan, Saudijska Arabija, Južna Koreja, Iran

Ko se još čeka?

Jednom nogom na Mundijalu su Francuska, Tunis, Senegal, SAD i Urugvaj. Solidne šanse imaju Portugalija ili Švajcarska, Kolumbija i Čile. Teške borbe očekuju Argentinu, Peru, Švedsku, Maroko, Italiju, Dansku, Irsku, Severnu Irsku, Hrvatsku, Grčku, Australiju... 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar