Не желе хладни рат с Русијом

Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг изјавио је данас да Алијанска "не жели нови хладни рат" са Русијом, иако су њене чланице забринуте због гомилања руских снага дуж границе.

Свијет 09.10.2017 | 10:19
Не желе хладни рат с Русијом
"Забринути смо зато што нема транспарентности када је ријеч о руским војним вјежбама", рекао је Столтенберг на крају четвородневног засједања парламентарне скупштине НАТО-а у Букурешту.

Он је додао да је Русија сусјед и да НАТО не жели да изолује ту земљу.

"Не желимо нови хладни рат", нагласио је први човјек Алијансе, пренио је АП.

Столтенберг је рекао да је НАТО повећао број патрола борбених авиона изнад Црног мора као одговор на агресивне акције Русије у Украјини".

Пилоти Румуније и Бугарске су су посљедњих неколико мјесеци обавили вјежбе изнад Црног мора.

(Срна)

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

СТД

09.10.2017 08:35

Да, да. Ви желите врући рат са Русијом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неђо.9.Октобар.2017

09.10.2017 13:21

Покриј се ушима багро,Натовска.Нису дошли,Руси близу ваших граница.Негови белосвеска банда.Пљачкаши туђе имовине и природних богаства.Крадете нафту,Либијку и,Ирачку.Мислилисте да узмете,Крим РускиЗаради ваше похлепности бомбардовали сте,Ирак,Либију,Србију,Сирију.Семе вам се сатрло,Америчко.Само сејете смрт,НАТОВЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

09.10.2017 17:04

Тко је нато Фасистицка окукупатори корунпирана организација

Name

кунтакинте

09.10.2017 17:09

Недо, нису те твоје наведене земље безмисљено биле бомбардоване. Има ли су разлог бомбардовања. Мало размисли засто и због цега.

Name

Неђо.11.Октобар.2017

11.10.2017 15:33

Кунтакинте,Ирак је бомбардован заради нуклеарног наоружања.Што уопште није било доказано.Бомбардовано заради нафте и плачке те земље.Рушевине су отавили у,Ираку и претворили народ у сиротињу.Либију су бомбардовали,Амери су имали велике дугове,Либији.Злато су покрали либијско штеје мислијо,Гадафи да валуту златни динар да уведу.Нафтна поља су преузели,Америу,Либији.Србију су бомбардовали без икаког повода.Амерички ментори су на челу са,Вокером на,Косову монтирали ратни злочин у селу,Рачка даби бомбардовали,Србију.Исти сценариј је нареден,Васа Мисински,Маркале,Сребреница под патронашком палицом,Клинтона дасте и,Републику Српску бомбардовали.На Косову су,Амери Бонд Стил базу направили.Нато багра је појејала осиромашеног урана по,Србији за 1000 година.То није Нато алијанса него,Нато багра на челу са,Амерским каубојима.Ако да бог правда ће их стићи кад тад.НАТО БАГРА.

ОДГОВОРИТЕ