Ne žele hladni rat s Rusijom

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je danas da Alijanska "ne želi novi hladni rat" sa Rusijom, iako su njene članice zabrinute zbog gomilanja ruskih snaga duž granice.

Svijet 09.10.2017 | 10:19
Ne žele hladni rat s Rusijom
"Zabrinuti smo zato što nema transparentnosti kada je riječ o ruskim vojnim vježbama", rekao je Stoltenberg na kraju četvorodnevnog zasjedanja parlamentarne skupštine NATO-a u Bukureštu.

On je dodao da je Rusija susjed i da NATO ne želi da izoluje tu zemlju.

"Ne želimo novi hladni rat", naglasio je prvi čovjek Alijanse, prenio je AP.

Stoltenberg je rekao da je NATO povećao broj patrola borbenih aviona iznad Crnog mora kao odgovor na agresivne akcije Rusije u Ukrajini".

Piloti Rumunije i Bugarske su su posljednjih nekoliko mjeseci obavili vježbe iznad Crnog mora.

(Srna)

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

STD

09.10.2017 08:35

Da, da. Vi želite vrući rat sa Rusijom!

ODGOVORITE
Name

Neđo.9.Oktobar.2017

09.10.2017 13:21

Pokrij se ušima bagro,Natovska.Nisu došli,Rusi blizu vaših granica.Negovi belosveska banda.Pljačkaši tuđe imovine i prirodnih bogastva.Kradete naftu,Libijku i,Iračku.Misliliste da uzmete,Krim RuskiZaradi vaše pohlepnosti bombardovali ste,Irak,Libiju,Srbiju,Siriju.Seme vam se satrlo,Američko.Samo sejete smrt,NATOVCI.

ODGOVORITE
Name

PATRIOTA

09.10.2017 17:04

Tko je nato Fasisticka okukupatori korunpirana organizacija

Name

kuntakinte

09.10.2017 17:09

Nedo, nisu te tvoje navedene zemlje bezmisljeno bile bombardovane. Ima li su razlog bombardovanja. Malo razmisli zasto i zbog cega.

Name

Neđo.11.Oktobar.2017

11.10.2017 15:33

Kuntakinte,Irak je bombardovan zaradi nuklearnog naoružanja.Što uopšte nije bilo dokazano.Bombardovano zaradi nafte i plačke te zemlje.Ruševine su otavili u,Iraku i pretvorili narod u sirotinju.Libiju su bombardovali,Ameri su imali velike dugove,Libiji.Zlato su pokrali libijsko šteje mislijo,Gadafi da valutu zlatni dinar da uvedu.Naftna polja su preuzeli,Ameriu,Libiji.Srbiju su bombardovali bez ikakog povoda.Američki mentori su na čelu sa,Vokerom na,Kosovu montirali ratni zločin u selu,Račka dabi bombardovali,Srbiju.Isti scenarij je nareden,Vasa Misinski,Markale,Srebrenica pod patronaškom palicom,Klintona daste i,Republiku Srpsku bombardovali.Na Kosovu su,Ameri Bond Stil bazu napravili.Nato bagra je pojejala osiromašenog urana po,Srbiji za 1000 godina.To nije Nato alijansa nego,Nato bagra na čelu sa,Amerskim kaubojima.Ako da bog pravda će ih stići kad tad.NATO BAGRA.

ODGOVORITE