Они су побиједили свих 9 до сада и још могу у бараж!

Шпанци су победили осам, Белгијанци осам, Енглези осам, Пољаци осам. . . Једино Немци имају свих десет победа. Једино они и Швајцарци су до задњег кола имали максималан учинак.

Фудбал 10.10.2017 | 11:00
Они су побиједили свих 9 до сада и још могу у бараж!
Да ће Немачка или Шпанија бити убедљиве у својим квалификационим групама су очекивали готово сви. Чак и "Фурија" која је у групи имала Италију није успела да победи све.

Швајцарци јесу. После девет кола имају исто толико победа, али ипак могу да заврше у баражу. Како? Тако што играју у групи са Португалом.

Португалци имају осам победа и један пораз, а последњи меч играју управо са Швајцарцима и меркају освету за 2:0 у првом међусобном дуелу на Сент Јакоб Парку у Базелу. Мађарска, Фарска Острва, Летонија и Андора могли су у групи Б само да се боре за треће место које не води никуда. 

На руку тиму Кристијана Роналда иде то што имају бољу гол разлику, 30:4, а Швајцарци имају 23:5, тако да би Португалу било каква победа за прво место и директан пласман у Русију. Швајцарцима "игра" и бод, али до тог бода треба доћи у гостима, у Лисабону. 

Португал и Швајцарска одлучујући меч групе играју десетог октобра на стадиону Спортинга од 20.45.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар