Oni su pobijedili svih 9 do sada i još mogu u baraž!

Španci su pobedili osam, Belgijanci osam, Englezi osam, Poljaci osam. . . Jedino Nemci imaju svih deset pobeda. Jedino oni i Švajcarci su do zadnjeg kola imali maksimalan učinak.

Fudbal 10.10.2017 | 11:00
Oni su pobijedili svih 9 do sada i još mogu u baraž!
Da će Nemačka ili Španija biti ubedljive u svojim kvalifikacionim grupama su očekivali gotovo svi. Čak i "Furija" koja je u grupi imala Italiju nije uspela da pobedi sve.

Švajcarci jesu. Posle devet kola imaju isto toliko pobeda, ali ipak mogu da završe u baražu. Kako? Tako što igraju u grupi sa Portugalom.

Portugalci imaju osam pobeda i jedan poraz, a poslednji meč igraju upravo sa Švajcarcima i merkaju osvetu za 2:0 u prvom međusobnom duelu na Sent Jakob Parku u Bazelu. Mađarska, Farska Ostrva, Letonija i Andora mogli su u grupi B samo da se bore za treće mesto koje ne vodi nikuda. 

Na ruku timu Kristijana Ronalda ide to što imaju bolju gol razliku, 30:4, a Švajcarci imaju 23:5, tako da bi Portugalu bilo kakva pobeda za prvo mesto i direktan plasman u Rusiju. Švajcarcima "igra" i bod, ali do tog boda treba doći u gostima, u Lisabonu. 

Portugal i Švajcarska odlučujući meč grupe igraju desetog oktobra na stadionu Sportinga od 20.45.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar