Веган Дефо, ледене каде, бјежање од алкохола...

Ако желите да знате како му успева да буде у страшној форми у 35. години, на правом сте месту.

Фудбал 14.10.2017 | 23:45
Веган Дефо, ледене каде, бјежање од алкохола...
Џермејн Дефо могао би да буде прави прототип играча који са 35 година живота игра и у форми је да многи 10 година млађи фудбалери могу да му завиде.

У рођенданском разговору за ЕСПН покушао је да објасни како му успева да и даље буде тако затегнут као струна.

"Живим чисто. Користим ледене каде и криотерапију. Идем на пилатес, масаже. Разумем своје тело много боље него пре", рекао је Дефо.

Ту је и исхрана наравно.

"Покушавам да будем веган, али волим рибу, а то је проблем. Звако зна да не пијем алкохол. То је вероватно разлог због ког још увек играм, да будем искрен", каже Дефо.

Све вуче из детињства када је мајка имала велики утицај на развој и васпитање.

"Када сам био млад говорила ми је да ако желим да будем професионални фудбалер да морам да радим све како треба. Седим у соби у згради и гледам пријатеље како пуше, пију, разговарају са девојкама. Наравно да желите и ви да се придружите. Жртва је у питању".

Изазови су вребали са свих страна.

"Било је ситуација када ми је било тешко са самим собом. Одем у ресторан и помислим "о како је леп онај чоколадни колач у менију´. А онда сам себи кажем - НЕ. Знам све жртве које сам поднео током година, али оне вас доведу на овај ниво", рекао је Дефо који се са 35 година бори за место у репрезентацији Енглеске и одлазак на Светско првенство у Русији

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар