Vegan Defo, ledene kade, bježanje od alkohola...

Ako želite da znate kako mu uspeva da bude u strašnoj formi u 35. godini, na pravom ste mestu.

Fudbal 14.10.2017 | 23:45
Vegan Defo, ledene kade, bježanje od alkohola...
Džermejn Defo mogao bi da bude pravi prototip igrača koji sa 35 godina života igra i u formi je da mnogi 10 godina mlađi fudbaleri mogu da mu zavide.

U rođendanskom razgovoru za ESPN pokušao je da objasni kako mu uspeva da i dalje bude tako zategnut kao struna.

"Živim čisto. Koristim ledene kade i krioterapiju. Idem na pilates, masaže. Razumem svoje telo mnogo bolje nego pre", rekao je Defo.

Tu je i ishrana naravno.

"Pokušavam da budem vegan, ali volim ribu, a to je problem. Zvako zna da ne pijem alkohol. To je verovatno razlog zbog kog još uvek igram, da budem iskren", kaže Defo.

Sve vuče iz detinjstva kada je majka imala veliki uticaj na razvoj i vaspitanje.

"Kada sam bio mlad govorila mi je da ako želim da budem profesionalni fudbaler da moram da radim sve kako treba. Sedim u sobi u zgradi i gledam prijatelje kako puše, piju, razgovaraju sa devojkama. Naravno da želite i vi da se pridružite. Žrtva je u pitanju".

Izazovi su vrebali sa svih strana.

"Bilo je situacija kada mi je bilo teško sa samim sobom. Odem u restoran i pomislim "o kako je lep onaj čokoladni kolač u meniju´. A onda sam sebi kažem - NE. Znam sve žrtve koje sam podneo tokom godina, ali one vas dovedu na ovaj nivo", rekao je Defo koji se sa 35 godina bori za mesto u reprezentaciji Engleske i odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar