Нико не би водио Јунајтед боље од мене послије Алекса!

"Нису ми дали довољно времена, нисам имао фер третман", каже Дејвид Мојес.

Фудбал 09.10.2017 | 20:00
Нико не би водио Јунајтед боље од мене послије Алекса!
Опште је мишљење да је све чега се дотакао после Евертона Дејвид Мојес упропастио. Листа клубова који су били уназађени његовим радом је сасвим импресивна - Манчестер Јунајтед, Реал Сосиједад и Сандерленд.

Па, ипак, Шкот не признаје да је за све крив. Штавише, тврди да нико не би могао да води Црвене ђаволе после одласка Сер Алекса Фергусона боље од њега.

"Било је тешко очекивати да дођем на Олд Трафорд и одмах освојим трофеје са старим тимом који је достигао врхунац и узео титулу претходне сезоне. Вероватно би ствари биле другачије да сам довео појачања која сам желео. Били смо тог лета близу Герета Бејла и Сеска Фабрегаса. Они су били главне мете, али их нисмо довели. Њихов долазак био би идеалан старт у погледу промене изгледа тима који сам наследио", рекао је Мојес у великом недељном интрервјуу за Мирор.

Шкот тврди и да није имао фер третман на Олд Трафорду и да му у клубу нису дали довољно времена да покаже шта зна.

"Потпуно прихватам чињеницу да као тренер Манчестер Јунајтеда морате да побеђујете. Нисам довољно побеђивао. Али мислим и да не постоји менаџер који би брже и боље од мене освојио трофеј са овим клубом после одласка Сер Алекса Фергусона. Нису ми дали довољно времена, све је било краткотрајно", истакао је Мојес.

Подсетимо, тим који је Мојес напустио четири кола пре краја био је седми у сезони 2013/14, док је Мурињов Јунајтед прошле сезоне био шести у Премијер лиги.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар