Niko ne bi vodio Junajted bolje od mene poslije Aleksa!

"Nisu mi dali dovoljno vremena, nisam imao fer tretman", kaže Dejvid Mojes.

Fudbal 09.10.2017 | 20:00
Niko ne bi vodio Junajted bolje od mene poslije Aleksa!
Opšte je mišljenje da je sve čega se dotakao posle Evertona Dejvid Mojes upropastio. Lista klubova koji su bili unazađeni njegovim radom je sasvim impresivna - Mančester Junajted, Real Sosijedad i Sanderlend.

Pa, ipak, Škot ne priznaje da je za sve kriv. Štaviše, tvrdi da niko ne bi mogao da vodi Crvene đavole posle odlaska Ser Aleksa Fergusona bolje od njega.

"Bilo je teško očekivati da dođem na Old Traford i odmah osvojim trofeje sa starim timom koji je dostigao vrhunac i uzeo titulu prethodne sezone. Verovatno bi stvari bile drugačije da sam doveo pojačanja koja sam želeo. Bili smo tog leta blizu Gereta Bejla i Seska Fabregasa. Oni su bili glavne mete, ali ih nismo doveli. Njihov dolazak bio bi idealan start u pogledu promene izgleda tima koji sam nasledio", rekao je Mojes u velikom nedeljnom intrervjuu za Miror.

Škot tvrdi i da nije imao fer tretman na Old Trafordu i da mu u klubu nisu dali dovoljno vremena da pokaže šta zna.

"Potpuno prihvatam činjenicu da kao trener Mančester Junajteda morate da pobeđujete. Nisam dovoljno pobeđivao. Ali mislim i da ne postoji menadžer koji bi brže i bolje od mene osvojio trofej sa ovim klubom posle odlaska Ser Aleksa Fergusona. Nisu mi dali dovoljno vremena, sve je bilo kratkotrajno", istakao je Mojes.

Podsetimo, tim koji je Mojes napustio četiri kola pre kraja bio je sedmi u sezoni 2013/14, dok je Murinjov Junajted prošle sezone bio šesti u Premijer ligi.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar