Арсенал се комплетира: Озил и Велбек спремни за Звезду!

Опорављају се Кокелан и Кошчелни.

Фудбал 09.10.2017 | 10:00
Арсенал се комплетира: Озил и Велбек спремни за Звезду!
Арсенал се комплетира. И то у невреме, ако се има у виду да лондонски клуб ускоро очекује гостовање у Београду где ће одмерити снаге са Црвеном звездом у оквиру трећег кола Лига Европе.

Лоноднски медији данас су пренели информацију да ће за наредни сусрет у Премијер лиги против Вотфорда Арсен Венгер имати на располагању Мезута Озила и Денија Велбека.

Због болова у колену Озил је препоустио недавне сусрете са БАТЕ Борисовом и Брајтоном, пошто је задобио повреду колена током великог градског дуела са Челсијем.

Дени Велбек је имао проблема са куком. Због тога није био у протоколу за мечеве против Донкастера и Вест Бромвич Албиона. Некадашњи члан Манчестер Јунајтеда је добро почео сезону, постигао је три гола на шест мечева. Велбек би сутра требало да се прикључи тренинзима.

Није немогуће да за дуел против Црвене звезде буде и Кокелан. Он је одиграо свега 14 минута током септембра. Медији у Енглеској најављују да ће му Арсен Венгер ускоро пружити шансу.

И даље је неизвесно до када ће трајати опоравак Кошленог од повреде зглоба. Током меча за Чиле ударац је добио Алексис Санчез, али он би требало да буде спреман за Вотфорд.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар