Arsenal se kompletira: Ozil i Velbek spremni za Zvezdu!

Oporavljaju se Kokelan i Koščelni.

Fudbal 09.10.2017 | 10:00
Arsenal se kompletira: Ozil i Velbek spremni za Zvezdu!
Arsenal se kompletira. I to u nevreme, ako se ima u vidu da londonski klub uskoro očekuje gostovanje u Beogradu gde će odmeriti snage sa Crvenom zvezdom u okviru trećeg kola Liga Evrope.

Lonodnski mediji danas su preneli informaciju da će za naredni susret u Premijer ligi protiv Votforda Arsen Venger imati na raspolaganju Mezuta Ozila i Denija Velbeka.

Zbog bolova u kolenu Ozil je prepoustio nedavne susrete sa BATE Borisovom i Brajtonom, pošto je zadobio povredu kolena tokom velikog gradskog duela sa Čelsijem.

Deni Velbek je imao problema sa kukom. Zbog toga nije bio u protokolu za mečeve protiv Donkastera i Vest Bromvič Albiona. Nekadašnji član Mančester Junajteda je dobro počeo sezonu, postigao je tri gola na šest mečeva. Velbek bi sutra trebalo da se priključi treninzima.

Nije nemoguće da za duel protiv Crvene zvezde bude i Kokelan. On je odigrao svega 14 minuta tokom septembra. Mediji u Engleskoj najavljuju da će mu Arsen Venger uskoro pružiti šansu.

I dalje je neizvesno do kada će trajati oporavak Košlenog od povrede zgloba. Tokom meča za Čile udarac je dobio Aleksis Sančez, ali on bi trebalo da bude spreman za Votford.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar