Аустријски Срби: Дај Боже, "орлови" на Мундијал!

Арнаутовић и Драговић задовољни, али и тужни после меча са Србијом углас поручили: "Нека Маракана буде пуна у понедељак и дај Боже да Србија оде на Мундијал. "

Фудбал 07.10.2017 | 16:15
Аустријски Срби: Дај Боже, "орлови" на Мундијал!
Аустријски репрезентативци српског порекла, Марко Арнаутовић и Александар Драговић, емотивно су доживели утакмицу против "орлова" на "Ернст Хапел" стадиону у Бечу.

Обојица су максимално професионално одрадили посао и у доброј мери помогли Аустријанцима да поразе Србију и одложе јој завршни ударац у борби за Мундијал.

Арнаутовић је постигао водећи гол за домаћу селекцију и засметао код победоносног. После ових ситуација није славио...

"Није ми драго што сам баш ја пресудио Србији",било је прво што је нападач Аустрије рекао српским новинарима.

"Професионалац сам и сваку утакмицу дајем 100 одсто. Али, волим Србију, цела фамилија ми је оданде и сада навијам да 'орлови' победе Грузију и пласирају се на Светско првенство", рекао је Арнаутовић.

Ипак, Марко је као и већина става да је Аустрија у петак била боља и да је заслужено победила.

"Имали смо више шанси, били бољи. Србија има меч лопту код куће и надам се да ће Маракана бити пуна."

Када је официјелни спикер пре почетка меча изговорио име Марка Арнаутовића, уследио је громогласни аплауз преко 40.000 навијача, а посебно јак био је онај упућен од стране српских. Нешто касније, када је савладао Владимира Стојковића, могли су се чути и звиждуци.

"Љути су навијачи што не играм за Србију, међутим то није моја грешка. Иначе, трећи гол нисам постигао, нисам дирао лопту", открио је Арнаутовић.

Александар Драговић је дан пред утакмицу против Србије обећао да ће заједно са саиграчима учинити све да "орловима" ускрати славље у Бечу. Успели су.

Али...

"Надам се да ће Србија да победи у Београду. Дај Боже! Не плашим се за Србију против Грузије, ово вечерас није било њено право лице", са помешаним емоцијама говорио је стамени дефанзивац. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар