Austrijski Srbi: Daj Bože, "orlovi" na Mundijal!

Arnautović i Dragović zadovoljni, ali i tužni posle meča sa Srbijom uglas poručili: "Neka Marakana bude puna u ponedeljak i daj Bože da Srbija ode na Mundijal. "

Fudbal 07.10.2017 | 16:15
Austrijski Srbi: Daj Bože, "orlovi" na Mundijal!
Austrijski reprezentativci srpskog porekla, Marko Arnautović i Aleksandar Dragović, emotivno su doživeli utakmicu protiv "orlova" na "Ernst Hapel" stadionu u Beču.

Obojica su maksimalno profesionalno odradili posao i u dobroj meri pomogli Austrijancima da poraze Srbiju i odlože joj završni udarac u borbi za Mundijal.

Arnautović je postigao vodeći gol za domaću selekciju i zasmetao kod pobedonosnog. Posle ovih situacija nije slavio...

"Nije mi drago što sam baš ja presudio Srbiji",bilo je prvo što je napadač Austrije rekao srpskim novinarima.

"Profesionalac sam i svaku utakmicu dajem 100 odsto. Ali, volim Srbiju, cela familija mi je odande i sada navijam da 'orlovi' pobede Gruziju i plasiraju se na Svetsko prvenstvo", rekao je Arnautović.

Ipak, Marko je kao i većina stava da je Austrija u petak bila bolja i da je zasluženo pobedila.

"Imali smo više šansi, bili bolji. Srbija ima meč loptu kod kuće i nadam se da će Marakana biti puna."

Kada je oficijelni spiker pre početka meča izgovorio ime Marka Arnautovića, usledio je gromoglasni aplauz preko 40.000 navijača, a posebno jak bio je onaj upućen od strane srpskih. Nešto kasnije, kada je savladao Vladimira Stojkovića, mogli su se čuti i zvižduci.

"Ljuti su navijači što ne igram za Srbiju, međutim to nije moja greška. Inače, treći gol nisam postigao, nisam dirao loptu", otkrio je Arnautović.

Aleksandar Dragović je dan pred utakmicu protiv Srbije obećao da će zajedno sa saigračima učiniti sve da "orlovima" uskrati slavlje u Beču. Uspeli su.

Ali...

"Nadam se da će Srbija da pobedi u Beogradu. Daj Bože! Ne plašim se za Srbiju protiv Gruzije, ovo večeras nije bilo njeno pravo lice", sa pomešanim emocijama govorio je stameni defanzivac. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar