Тошић: Могу да идем из Партизана...!

. . . уколико стигне нека занимљива понуда! "Планирам да играм још неколико година на врхунском нивоу", каже искусни репрезентативац.

Фудбал 08.10.2017 | 16:00
Тошић: Могу да идем из Партизана...!
Незгодна повреда Зорана Тошића и тронедељно одсуство са терена умногоме је утицало на нешто лошија издања Партизана, понајвише у мечевима против кијевског Динама и Чукаричког на стадиону у Хумској.

Тошић би од руптуре мишића листа леве ноге требало да се опорави у наредним данима, а време опоравка и репрезентативне паузе искористио је како би отпутовао до Москве, где је претходних седам година носио дрес ЦСКА.

"Имам стан у Москви, а у минулом периоду акумулирале су се одређене ствари које су захтевале моје присуство. Сада се враћам у Србију како бих наставио са тренинзима. Нажалост зарадио сам и ту мању повреду која захтева опоравак", рекао је Тошић за Спорт. 

Руске колеге занимало је - шта зашто је изабрао да каријеру настави у Партизану?

"Имао сам добре понуде из иностранства. Из Русије, Турске и УАЕ. Али, одлучио сам да се вратим у Србију. Партизан је озбиљан клуб, игра групну фазу Лиге Европе. Уједно, код куће је увек најлепше. Јако сам задовољан".

Тошић је открио да са Партизаном има трогодишњи уговор, али...

"У исто време договорио сам се са управом да могу да идем уколико стигне понуда која је интересантна мени и клубу. Ако тако буде, неће бити проблема. Планирам да играм још неколико година на врхунском нивоу", каже искусни репрезентативац. 

Он је поручио да се нада да ће се на терен вратити по завршетку репрезентатитвне паузе, а онда је говорио и о јачини српског првенства...

"Генерални ниво је, вероватно, нешто слабији од руског шампионата, али је у целини врло добар. Покушаћемо да идемо напред".

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар