Tošić: Mogu da idem iz Partizana...!

. . . ukoliko stigne neka zanimljiva ponuda! "Planiram da igram još nekoliko godina na vrhunskom nivou", kaže iskusni reprezentativac.

Fudbal 08.10.2017 | 16:00
Tošić: Mogu da idem iz Partizana...!
Nezgodna povreda Zorana Tošića i tronedeljno odsustvo sa terena umnogome je uticalo na nešto lošija izdanja Partizana, ponajviše u mečevima protiv kijevskog Dinama i Čukaričkog na stadionu u Humskoj.

Tošić bi od rupture mišića lista leve noge trebalo da se oporavi u narednim danima, a vreme oporavka i reprezentativne pauze iskoristio je kako bi otputovao do Moskve, gde je prethodnih sedam godina nosio dres CSKA.

"Imam stan u Moskvi, a u minulom periodu akumulirale su se određene stvari koje su zahtevale moje prisustvo. Sada se vraćam u Srbiju kako bih nastavio sa treninzima. Nažalost zaradio sam i tu manju povredu koja zahteva oporavak", rekao je Tošić za Sport. 

Ruske kolege zanimalo je - šta zašto je izabrao da karijeru nastavi u Partizanu?

"Imao sam dobre ponude iz inostranstva. Iz Rusije, Turske i UAE. Ali, odlučio sam da se vratim u Srbiju. Partizan je ozbiljan klub, igra grupnu fazu Lige Evrope. Ujedno, kod kuće je uvek najlepše. Jako sam zadovoljan".

Tošić je otkrio da sa Partizanom ima trogodišnji ugovor, ali...

"U isto vreme dogovorio sam se sa upravom da mogu da idem ukoliko stigne ponuda koja je interesantna meni i klubu. Ako tako bude, neće biti problema. Planiram da igram još nekoliko godina na vrhunskom nivou", kaže iskusni reprezentativac. 

On je poručio da se nada da će se na teren vratiti po završetku reprezentatitvne pauze, a onda je govorio i o jačini srpskog prvenstva...

"Generalni nivo je, verovatno, nešto slabiji od ruskog šampionata, ali je u celini vrlo dobar. Pokušaćemo da idemo napred".

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar