Дао бих све паре да поново будем здрав!

Сећате ли се Марка Ројса?

Фудбал 08.10.2017 | 22:30
Дао бих све паре да поново будем здрав!
Звезда Борусије из Дортмунда Марко Ројс (28) који муку мучи са повредама већ пуне две године, каже да би дао све паре које је зарадио да се врати на терен. Не мора, кажеРојс, да буде на ранијем нивоу, само да буде здрав.

“Као врхунски фудбалери зарађујемо много пара, али понекад плаћамо скупу цену томе, плаћамо својим здрављем. Дао бих сав новац који сам зарадио само да поново будем здрав, да могу да радим свој посао и оно што волим: да играм фудбал”, рекао је Ројс.

Немачком репрезентативцу страдали су лигаменти колена у финалу Купа Немачке против Ајнтрахта у мају ове године, а јутро након што се радовао пехару суочио се са шокантним сазнањем - да ће паузирати осам месеци.

"Заплакао сам два или три дана након те утакмице, када сам остао сам са својим мислима. Најтеже ми је што се опорављам сам, сваког дана тренирам сам, без игде икога. После три недеље био сам јако деморалисан. Оваква повреда је бруталан ментални тест и буквално све зависи од самог човека. Знате да морате да паузирате пола године, да је опоравак спор, али покушавате да останете чисти у глави", каже Марко Ројс.

Репрезентативац Немачке тренира последњих недеља у тандему са Рафелом Гереромкоји се опоравља од повреде зглоба, а каже да неће журити са повратком на терен.

"Не знам када се враћам, сачекаћу да ми тело каже када је спремно за фудбал. Наравно, опет ме чека тежак период, поготов када први пут будем потрчао и када се будем запитао - хоће ли колено издржати? Да ли ће то бити у јануару, фебруару или марту, не знам, а мислим да више није ни важно", закључио је очигледно деморалисани Марко Ројс.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Миле

09.10.2017 06:07

Слусајте људи ове мајмунцине, контам има неку болест неизљециву,типа тумор или којекакву сепсу он се зали сто не мозе да игра фудбал.Иди мајмуне негдје на клиницки центар погледај дјецу која умиру од тумора са двије три године,која ниста нису прозивила и пате се од болова и ко зна цега све јос.Њему теско сто мора сам тренирати а бозе драги спали овај свијет и опет крени из поцетка надам се овај пут без људи,јер од њих веце стоке нема.

ОДГОВОРИТЕ