Тајни живот убице из Лас Вегаса

У овом тренутку нема доказа који би указали да је пуцњава у Лас Вегасу, у којој је убијено 58 особа, била тероризам, изјавио је специјални агент америчког Федералног истражног бироа (ФБИ) надлежен за случај Ерон Роуз.

Свијет 05.10.2017 | 09:41
Тајни живот убице из Лас Вегаса
Истовремено, полиција Лас Вегаса саопштила је да је Стивен Педок, који је одговоран за најмасовнију пуцњаву у савременој историји САД, пажљиво испланирао напад и деценијама прикупљао оружје, док је живио тајним животом.

Полиција је такође саопштила на конференцији за новинаре да је 317 од 489 рањених у пуцњави у Лас Вегасу пуштено из болница, пренио је Ројтерс.

Роуз је рекао да су савезне власти испитале дјевојку нападача и да "нико није приведен као осумњичени саучесник", пренио је Ројтерс.

Партнерка нападача из Лас Вегаса Стивена Педока, Мерилу Денли, изјавила је да ни слутила није да њен партнер планира крвопролиће.

"Стивена Педока сам знала као љубазног, пажљивог и тихог човјека. Вољела сам га и надала се мирној заједничкој будућности", наводи се у изјави Мерилу Денли (62) коју је прочитао њен адвокат, преноси АФП.

Денли се јуче састала са агентима ФБИ који желе да сазнају да ли она нешто зна о мотиву напада.

Педок је убио 58 особа пуцајући са 32 спрата Менделеј Беј хотела у Лас Вегасу. Према изјавама званичника, Педок се убио прије него што је полиција провалила у његову хотелску собу.

Исламска држава преузела је одговорност за напад, међутим доказа да је Педок био повезан са исламистима нема.

Полиција сматра да је дјеловао сам.

Извор: Тањуг

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

тxт

05.10.2017 07:54

Психопата као и већина американаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

05.10.2017 08:47

Управу си 1000%

Name

Драган

05.10.2017 14:39

Овај за десет минута уби и рани више људи него НАТО припадника РВ и ПВО Југославије за 78 дана дивљачког бомбардовања.

ОДГОВОРИТЕ