Златним дјевојкама по 20.000 КМ, ускоро и пензије!

Предсједник Српске Милорад Додик донирао је по 20. 000 КМ одбојкашицама Тијани Бошковић, Бранкици Михајловић и Јелени Благојевић након што су на Европском првенству у Азербејџану освојиле златну медаљу за Србију.

Остали спортови 04.10.2017 | 17:30
Златним дјевојкама по 20.000 КМ, ускоро и пензије!
На пријему у Палати Предсједника Српске, која је буквално била „под опсадом“ бројних навијача одбојкашке селекције Србије, Додик је истакао да је посебно срећан јер велики број спортиста и спортискиња из Српске бране боје Србије и захвалио одбојкашицама на освојеном злату.

„Част ми је што могу да додијелим по 20.000 КМ и поносан што у бројим спортовима наши спортисти из Српске не само да су репрезентативци Србије, већ бих рекао и носиоци игре у националним селекцијама. Зато сам покренуо иницијативу да се освјачима медаља на великим такмичењима за Србије додијели и национална пензија“, изјавио је Додик.

Одбојкашица из Брчког Бранкица Михајловић, иако промукла од славља, захвалила је свим навијачима и предсједнику РС на подршци током шампионата Европе и признала да свима у овим временима добро дође и финансијска награда.

„Али, наравно новац није примаран у нашем бављењу овим спортом и надам се да ћемо у будућности бити још боље и да ћемо освојити још медаља.“

Њена колегиница из Билеће Тијана Бошковић није жељела много да прича због евидентног умора, али се пристојно захвалила свима на лијепом дочеку.

„Надам се да ће ово постати традиција“, рекла је Бошковићева, а на њене ријечи се надовезао предсједник Одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић рекавши да је енергија навијача и из Српске у доброј мјери допринијела освајању титуле „Старог континента“.

Његов колега предсједник Одбојкашког савеза Српске Милутин Поповић те такође захвалио свима на заједничком раду и великом успјеху чија је круна управо освајање злата у Азербејџану.

Извор: мондо.ба

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Зозон

04.10.2017 15:38

Честитамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

04.10.2017 17:09

На таквом поклону (толико пара) би вам позавидјеле и сведске одбојкасице. Тамо се паре не дијеле тако лако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ех сто волим прецједникааа

04.10.2017 17:48

Није дао из свог дзепа, вец он дијели насе паре кад год хоце и коме хоце. Цеститке одбојкасицама на успјеху али сто је много много је.

Name

Кал

04.10.2017 17:41

У Србији ће добит дуплу дозу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајо

05.10.2017 17:26

Лего Кредит па се цовек мало разбацује, мозему се. Неце он врацат кредит, него наса деца.

ОДГОВОРИТЕ