Куп РС: Премијерлигашки дерби у осмини финала!

Бранилац трофеја у Купу Републике Српске угостиће једног од главних кандидата за освајање пехара у најмасовнијем такмичењу, одлучено је данашњим жријебом.

Фудбал 04.10.2017 | 17:15
Куп РС: Премијерлигашки дерби у осмини финала!
Утакмице осмине финала Купа Републике Српске биће одигране у уторак и сриједу, 10. и 11. октобра од 15:30, а данас су у просторијама Фудбалског савеза РС одређени парови.

Вољом жријеба одлучено је да бранилац трофеја, бијељински Радник у премијерлигашком дербију угости Борац из Бањалуке, једног од главних кандидата за освајање пехара у најмасовнијем такмичењу.

Недавно су ови ривали одмјерили снаге у бх. елити, а Бањалучани су на Градском стадиону славили минималним резултатом 1:0, и то голом у 91. минуту.

Преостали премијерлигаш, Крупа, гостоваће у Шипову трећелигашу Горици.

Једини меч који ће бити одигран у уторак биће онај на требињским "Полицама", гдје ће некадашњи шампион БиХ Леотар бити домаћин лидеру прволигашког каравана, Звијезди 09 из Етно села Станишићи.

Младост из Бајинаца, четвртолигаш који је елиминисао првог освајача Купа РС, Козару из Градишке, пред својим навијачима покушаће да направи још једну сензацију, и то против Славије из Источног Сарајева.

КУП РС - ОСМИНА ФИНАЛА:

Уторак, 10. октобар:
Леотар (Требиње) - Звијезда 09 (Етно село Станишићи)

Сриједа, 11. октобар:
Младост (Бајинци) - Славија (Источно Сарајево)
Јединство (Жеравица) - Слога (Горње Црњелово)
Радник (Бијељина) - Борац (Бањалука)
Вележ (Невесиње) - Текстилац Корт (Дервента)
Горица (Шипово) - Крупа (Крупа на Врбасу)
Младост (Доња Слатина) - Слога (Добој)
Алфа Модрича - Слобода (Мркоњић Град)

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар