Kup RS: Premijerligaški derbi u osmini finala!

Branilac trofeja u Kupu Republike Srpske ugostiće jednog od glavnih kandidata za osvajanje pehara u najmasovnijem takmičenju, odlučeno je današnjim žrijebom.

Fudbal 04.10.2017 | 17:15
Kup RS: Premijerligaški derbi u osmini finala!
Utakmice osmine finala Kupa Republike Srpske biće odigrane u utorak i srijedu, 10. i 11. oktobra od 15:30, a danas su u prostorijama Fudbalskog saveza RS određeni parovi.

Voljom žrijeba odlučeno je da branilac trofeja, bijeljinski Radnik u premijerligaškom derbiju ugosti Borac iz Banjaluke, jednog od glavnih kandidata za osvajanje pehara u najmasovnijem takmičenju.

Nedavno su ovi rivali odmjerili snage u bh. eliti, a Banjalučani su na Gradskom stadionu slavili minimalnim rezultatom 1:0, i to golom u 91. minutu.

Preostali premijerligaš, Krupa, gostovaće u Šipovu trećeligašu Gorici.

Jedini meč koji će biti odigran u utorak biće onaj na trebinjskim "Policama", gdje će nekadašnji šampion BiH Leotar biti domaćin lideru prvoligaškog karavana, Zvijezdi 09 iz Etno sela Stanišići.

Mladost iz Bajinaca, četvrtoligaš koji je eliminisao prvog osvajača Kupa RS, Kozaru iz Gradiške, pred svojim navijačima pokušaće da napravi još jednu senzaciju, i to protiv Slavije iz Istočnog Sarajeva.

KUP RS - OSMINA FINALA:

Utorak, 10. oktobar:
Leotar (Trebinje) - Zvijezda 09 (Etno selo Stanišići)

Srijeda, 11. oktobar:
Mladost (Bajinci) - Slavija (Istočno Sarajevo)
Jedinstvo (Žeravica) - Sloga (Gornje Crnjelovo)
Radnik (Bijeljina) - Borac (Banjaluka)
Velež (Nevesinje) - Tekstilac Kort (Derventa)
Gorica (Šipovo) - Krupa (Krupa na Vrbasu)
Mladost (Donja Slatina) - Sloga (Doboj)
Alfa Modriča - Sloboda (Mrkonjić Grad)

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar