Зашто Митар није играо? "Био је несташан"!

Владимир Стојковић "објаснио" зашто Александра Митровића није било у тиму Њукасла за меч са Ливерпулом.

Фудбал 04.10.2017 | 16:45
Зашто Митар није играо? "Био је несташан"!
После одрађена три меча суспензије због црвеног картона, сви су очекивали Александра Митровића барем међу резервама Њукасла прошлог викенда против Ливерпула (1:1), међутим, није га било у протоколу.

На питање да ли је то одлука Рафе Бенитеза или је имао одређених проблема са повредом, уместо Митровића одговорио је Владимир Стојковић:

"Био је несташан, зато није играо", нашалио се голман српске репрезентације на рачун млађег саиграча током конференције за медије "орлова" пред дуел са Аустријом у Бечу.

Затим је Митровић објаснио:

"Нисам играо одлуком тренера, а што се мене тиче, спреман сам и физички и психички".

Без обзира на малу минутажу у Њукаслу, Митровић сјајно игра у националном тиму, па се очекује да тако настави и у последње две утакмице квалификација за Светско првенство у Русији.

Што се тиче Стојковића, искусни чувар мреже забринуо је селектора Муслина због недавне повреде уочи утакмице Партизана и Рада, али каже да се сада осећа добро.

"Повреда је прошлост, имао сам истегнуће, али  санирано је брзо и потоуно сам спреман".

Подсетимо, Србија би победом у Бечу против Аустрије "оверила" пласман на Мундијал, а уколико не освоје три бода у петак, наши репрезентативци ће нову шансу имати у понедељак у Београду против Грузије.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар