Zašto Mitar nije igrao? "Bio je nestašan"!

Vladimir Stojković "objasnio" zašto Aleksandra Mitrovića nije bilo u timu Njukasla za meč sa Liverpulom.

Fudbal 04.10.2017 | 16:45
Zašto Mitar nije igrao? "Bio je nestašan"!
Posle odrađena tri meča suspenzije zbog crvenog kartona, svi su očekivali Aleksandra Mitrovića barem među rezervama Njukasla prošlog vikenda protiv Liverpula (1:1), međutim, nije ga bilo u protokolu.

Na pitanje da li je to odluka Rafe Beniteza ili je imao određenih problema sa povredom, umesto Mitrovića odgovorio je Vladimir Stojković:

"Bio je nestašan, zato nije igrao", našalio se golman srpske reprezentacije na račun mlađeg saigrača tokom konferencije za medije "orlova" pred duel sa Austrijom u Beču.

Zatim je Mitrović objasnio:

"Nisam igrao odlukom trenera, a što se mene tiče, spreman sam i fizički i psihički".

Bez obzira na malu minutažu u Njukaslu, Mitrović sjajno igra u nacionalnom timu, pa se očekuje da tako nastavi i u poslednje dve utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Što se tiče Stojkovića, iskusni čuvar mreže zabrinuo je selektora Muslina zbog nedavne povrede uoči utakmice Partizana i Rada, ali kaže da se sada oseća dobro.

"Povreda je prošlost, imao sam istegnuće, ali  sanirano je brzo i potouno sam spreman".

Podsetimo, Srbija bi pobedom u Beču protiv Austrije "overila" plasman na Mundijal, a ukoliko ne osvoje tri boda u petak, naši reprezentativci će novu šansu imati u ponedeljak u Beogradu protiv Gruzije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar