Требињац запалио ресторан "Дионис"

Припадници Полицијске управе Требиње расвјетлили су случај јучерашњег паљења ресторана “Дионис” у Требињу и ухапсили тридестједногодишњег Требињца, који се у исто вријеме сумњичи и да је исте ноћи извршио пљачку угоститељског објекта.

Република Српска 04.10.2017 | 12:46
Требињац запалио ресторан "Дионис"
Према незваничним информацијама ухапшен је Славенко Реџо, рођен 1986. године, а како су навели у Полицијској управи Требиње лице које је осумњичено за паљење ресторана и пљачку другог угоститељског објекта ухапшено је на територији општине Вишеград. Дио отуђених предмета пронађени су у Требињу, док је дио био код код осумњиченог лица.

"Даљим радом полицијских службеника сектора криминалистичке полиције ПУ Требиње и ПС Требиње дошло се до сазнања горе наведних кривичних дијела Р. С. рођен 1986 године из Требиња, а навадено лице је од стране ПУ Требињу и сектора криминалистичке полиције лоцирано на подручју Вишеграда, гдје је у сарадњи са ПУ Вишеград лишен слободе. Осумњичени Р.С. из Требиња је већ од раније познат полцијским службеницима по извршењу више кровичних дјела тешке крађе, крађе, паљевине и лажног пријављивања", рекао је Жарко Лакета, нечелник Полицијске управе Требиње.

Приликом обраде осумњиченог лица расвјетљено и паљење помоћног објекта у требињском насељу “Полице” 5. септембра ове године.

"Лице иницијала Р.С. је дана 5.9. такође задокументован да је починио кривично дијело паљевина, а гдје је намјерно изазвао пожар на помоћном објекту у насељу “Полице” Град Требиње", рекао је Лакета.

Полиција је идентификовала и ухапсила и лице иницијала Р. Б. које је украло сеф и новац из цркве у селу Коњском, те новчанике И мобилни телефон на паркингу поред Петропавловог манастира. И то лице од раније је познато полицији.



(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

лимко

04.10.2017 13:24

Свака част полицији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жаре

04.10.2017 13:56

Ма те идиоте треба доживотно држати у затвору,али да не леже тамо већ туцају камен сваки дан!