Trebinjac zapalio restoran "Dionis"

Pripadnici Policijske uprave Trebinje rasvjetlili su slučaj jučerašnjeg paljenja restorana “Dionis” u Trebinju i uhapsili tridestjednogodišnjeg Trebinjca, koji se u isto vrijeme sumnjiči i da je iste noći izvršio pljačku ugostiteljskog objekta.

Republika Srpska 04.10.2017 | 12:46
Trebinjac zapalio restoran "Dionis"
Prema nezvaničnim informacijama uhapšen je Slavenko Redžo, rođen 1986. godine, a kako su naveli u Policijskoj upravi Trebinje lice koje je osumnjičeno za paljenje restorana i pljačku drugog ugostiteljskog objekta uhapšeno je na teritoriji opštine Višegrad. Dio otuđenih predmeta pronađeni su u Trebinju, dok je dio bio kod kod osumnjičenog lica.

"Daljim radom policijskih službenika sektora kriminalističke policije PU Trebinje i PS Trebinje došlo se do saznanja gore navednih krivičnih dijela R. S. rođen 1986 godine iz Trebinja, a navadeno lice je od strane PU Trebinju i sektora kriminalističke policije locirano na području Višegrada, gdje je u saradnji sa PU Višegrad lišen slobode. Osumnjičeni R.S. iz Trebinja je već od ranije poznat polcijskim službenicima po izvršenju više krovičnih djela teške krađe, krađe, paljevine i lažnog prijavljivanja", rekao je Žarko Laketa, nečelnik Policijske uprave Trebinje.

Prilikom obrade osumnjičenog lica rasvjetljeno i paljenje pomoćnog objekta u trebinjskom naselju “Police” 5. septembra ove godine.

"Lice inicijala R.S. je dana 5.9. takođe zadokumentovan da je počinio krivično dijelo paljevina, a gdje je namjerno izazvao požar na pomoćnom objektu u naselju “Police” Grad Trebinje", rekao je Laketa.

Policija je identifikovala i uhapsila i lice inicijala R. B. koje je ukralo sef i novac iz crkve u selu Konjskom, te novčanike I mobilni telefon na parkingu pored Petropavlovog manastira. I to lice od ranije je poznato policiji.



(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

limko

04.10.2017 13:24

Svaka čast policiji.

ODGOVORITE
Name

Žare

04.10.2017 13:56

Ma te idiote treba doživotno držati u zatvoru,ali da ne leže tamo već tucaju kamen svaki dan!