Ко не воли Теодосића, не воли кошарку!

НБА је у екстази, стигао је играч каквог до сада нису много пута видели!

Кошарка 04.10.2017 | 13:30
Ко не воли Теодосића, не воли кошарку!
"Не знам да ли да плачем од среће што је дошао, или да плачем од туге што није раније дошао", каже један коментар на игре Милоша Теодосића у припремним мечевима пред почетак НБА лиге.

И стварно је тако.

У првом мечу имао је осам асистенција, а сада је у победи Лос Анђелес Клиперса над Торонто Рапторсима (98:84) имао пет асистенција, три поена и два скока. Тео је један од ретких кошаркаша код којих прво гледате колону "асистенције", па тек онда број поена. Оно што је радио Рапторсима у појединим моментима, не виђа се често у НБА.

Па Милош даје додавања преко целог терена једном руком "из бунара", баца алеј-уп за Џордана, Тео има додавања иза леђа у ћошак које само он види... Игра потпуно другачије од других.

И игра као да је читав живот у Клиперсима. Провео је на овом мечу 23 минута, имао три личне грешке што каже да тај сегмент добро контролише, не шутира много, већ покушава да што више игра за екипу, да игра паметно, рационално, баш онако како треба. Форсирање шута тек треба да дође, али сада му је идеја да Америма покаже магију. И то му успева. 

Наскочио је једном за два и погодио, чисто да виде навијачи да и то зна.

Вероватно су навијачи Клиперса помислили да ће одласком Криса Пола све "пасти у воду", али им је дошао "лудак" каквог нису очекивали. Стигла је машина за асистенције и забаву какву нису сањали.

Српски плеј види што други не виде, ради оно што другима не пада на памет.

Један коментар рече "Ко не воли Милоша, не воли кошарку".

Па имамо ли нешто да додамо на то?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар