Ko ne voli Teodosića, ne voli košarku!

NBA je u ekstazi, stigao je igrač kakvog do sada nisu mnogo puta videli!

Košarka 04.10.2017 | 13:30
Ko ne voli Teodosića, ne voli košarku!
"Ne znam da li da plačem od sreće što je došao, ili da plačem od tuge što nije ranije došao", kaže jedan komentar na igre Miloša Teodosića u pripremnim mečevima pred početak NBA lige.

I stvarno je tako.

U prvom meču imao je osam asistencija, a sada je u pobedi Los Anđeles Klipersa nad Toronto Raptorsima (98:84) imao pet asistencija, tri poena i dva skoka. Teo je jedan od retkih košarkaša kod kojih prvo gledate kolonu "asistencije", pa tek onda broj poena. Ono što je radio Raptorsima u pojedinim momentima, ne viđa se često u NBA.

Pa Miloš daje dodavanja preko celog terena jednom rukom "iz bunara", baca alej-up za Džordana, Teo ima dodavanja iza leđa u ćošak koje samo on vidi... Igra potpuno drugačije od drugih.

I igra kao da je čitav život u Klipersima. Proveo je na ovom meču 23 minuta, imao tri lične greške što kaže da taj segment dobro kontroliše, ne šutira mnogo, već pokušava da što više igra za ekipu, da igra pametno, racionalno, baš onako kako treba. Forsiranje šuta tek treba da dođe, ali sada mu je ideja da Amerima pokaže magiju. I to mu uspeva. 

Naskočio je jednom za dva i pogodio, čisto da vide navijači da i to zna.

Verovatno su navijači Klipersa pomislili da će odlaskom Krisa Pola sve "pasti u vodu", ali im je došao "ludak" kakvog nisu očekivali. Stigla je mašina za asistencije i zabavu kakvu nisu sanjali.

Srpski plej vidi što drugi ne vide, radi ono što drugima ne pada na pamet.

Jedan komentar reče "Ko ne voli Miloša, ne voli košarku".

Pa imamo li nešto da dodamo na to?

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar