СП: Неће Марко Арнаутовић пустити Србију!

Додуше, неће се ни радовати ако успе у намери да је заустави!

Фудбал 04.10.2017 | 13:15
СП: Неће Марко Арнаутовић пустити Србију!
Да је судбина хтела мало другачије, вероватно би Марко Арнаутовић сада паковао кофере и спремао се да са Србијом заигра на Мундијалу у Русију. Али чудни су путеви Господњи, па ће офанзивац вест Хема наредно лето преседети кући или негде на одмору, пошто његова “усвојена“ држава Аустрија неће играти на планетарној смотри. Помешана осећања код 28-годишњег фудбалера. Жали због Аустрије, радује се због Србије. Али не размишља о томе да Србији олакша пут у Бечу.

"Они који причају да ће Марко Арнаутовић пустити Србију, много греше! Свесни смо да ће Срби отићи директно на Светско првенство у случају победе, али је испод части причати о неком пуштању. Могу они у Русију и победом против Грузије у последњем колу, а моја екипа ће се потрудити да тада одлучују о својој судбини. Ја сам ипак професионалац", каже Арнаутовић у ексклузивном разговору за Блиц пред мегдан у петак од 20.45.

Професионалац, али не и човек без емоција, па о прослави евентуалног гола јасно каже: "Моја дужност као фудбалера је да постижем голове, али ми неће бити лако да то и учиним, јер Србија има одличну екипу. Уколико се упишем у стрелце, нормално да се нећу радовати јер волим Србију".

Истиче Арнаутовић и да не постоји ни теоретска шанса да Орлови у последња два кола испусте прво место на табели Групе. Усхићен је због тога. И он сам је сањао да игра за Србију, али га је живот одвео на другу страну.

"Увек сам желео да играм за Србију. Мој отац је разговарао са неким љдуима кад сам имао 17 година, али искрсли су неки проблеми. Тада је селекотр био Радомир Антић. Отац је погурао ту причу, али на крају нисмо успели и обукао сам дрес Аустрије. Просто, свак жели да игра на највишем нивоу, да направи што бољу каријеру", закључио је Арнаутовић интервју за Блиц.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Аустрија

04.10.2017 11:46

Само сто је вец играо европско првенство са Аустријом просле године....

ОДГОВОРИТЕ