Пјесма није била тема разговора

Из Безбједносно-информативне агенције потврдили да су причали са фолк пјевачем, али кажу да пјесма није била тема разговора.

Србија 03.10.2017 | 21:01
Пјесма није била тема разговора
БИА је, поводом медијских навода да је пјевач Драган Којић Кеба привођен на информативни разговор, саопштила да "разговор није имао никакве везе са било каквом његовом пјесмом".

Безбједносно-информативна агенција је саопштила да је тема разговора с фолк пјевачем био његов аутомобил, а не некаква пјесма.

"Припадници БИА је саопштила да су 28. септембра, у оквиру редовних послова на заштити безбједности Републике Србије, а у циљу прикупљања обавјештења, односно идентификације власника и корисника возила, за које је постојала сумња да је објекат извршења кривичног дјела, обавили разговор са Драганом Којићем", наводи се у саопштењу и додаје да никаква пјесма није била предмет разговора.

"Истичемо да наведени разговор није имао никакве везе са било каквом пјесмом поменутог Којића, и да су том приликом разјашњене све околности због којих је разговор и обављен", наведено је у саопштењу БИА.

(Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Севе

03.10.2017 20:08

Да га снајка није врбовала да ради за обавјештајну службу “лијепе њихове”?

ОДГОВОРИТЕ