Што је џабе и Богу је драго!

Мурињо у јануару креће по Озила! Према наводима из Шпаније начелан договор је већ постигнут.

Фудбал 09.10.2017 | 21:00
Што је џабе и Богу је драго!
Босманово правило у служби интереса Жозеа Муриња. Арсен Венгер је уосталом сам инсистирао на томе да Арсенал овог лета не прода Месута Озила. Наредног му истиче уговор. Већ у јануару Немац ће моћи да слободно преговара са заинтересованим послодавцима. Мурињо је наводно више него заинтересован. Острвски Индепендент пише да ће Португалац покушати да Озила убеди да на крају сезоне потпише за Манчестер јунајтед!

Према наводима из Шпаније, а они су први дознали за овакву могућност, начелан договор је већ постигнут. Енглески медији су опрезнији, али не сумњају у Мурињову идеју да искористи ситуацију и Озила доведе без обештећења.

Зна га веома добро из Реала, зна да се такав прилика не пропушта. Што је џабе и богу је драго, а одавно је јасно да 28-годишњем фудбалеру не пада на памет да остаје на Емирејтсу. У одличним је односима са Посебним, па му је Мурињо писао и предговор за аутобиографску књигу.

Јунајтед би, иначе, волео да на исти начин на Олд Трафорд доведе и Алексиса Санчеза, али је уврежено мишљење да је Пеп Гвардиола ту већ завршио посао и да Чилеанац стиже у Манчестер Сити.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар