Što je džabe i Bogu je drago!

Murinjo u januaru kreće po Ozila! Prema navodima iz Španije načelan dogovor je već postignut.

Fudbal 09.10.2017 | 21:00
Što je džabe i Bogu je drago!
Bosmanovo pravilo u službi interesa Žozea Murinja. Arsen Venger je uostalom sam insistirao na tome da Arsenal ovog leta ne proda Mesuta Ozila. Narednog mu ističe ugovor. Već u januaru Nemac će moći da slobodno pregovara sa zainteresovanim poslodavcima. Murinjo je navodno više nego zainteresovan. Ostrvski Independent piše da će Portugalac pokušati da Ozila ubedi da na kraju sezone potpiše za Mančester junajted!

Prema navodima iz Španije, a oni su prvi doznali za ovakvu mogućnost, načelan dogovor je već postignut. Engleski mediji su oprezniji, ali ne sumnjaju u Murinjovu ideju da iskoristi situaciju i Ozila dovede bez obeštećenja.

Zna ga veoma dobro iz Reala, zna da se takav prilika ne propušta. Što je džabe i bogu je drago, a odavno je jasno da 28-godišnjem fudbaleru ne pada na pamet da ostaje na Emirejtsu. U odličnim je odnosima sa Posebnim, pa mu je Murinjo pisao i predgovor za autobiografsku knjigu.

Junajted bi, inače, voleo da na isti način na Old Traford dovede i Aleksisa Sančeza, ali je uvreženo mišljenje da je Pep Gvardiola tu već završio posao i da Čileanac stiže u Mančester Siti.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar