Ана продужила сарадњу са УНИЦЕФ-ом!

Некадашња српска тенисерка Ана Ивановић, национална амбасадорка УНИЦЕФ од 2007. године, потписала је продужетак сарадње са УНИЦЕФ у Србији.

Тенис 04.10.2017 | 19:30
Ана продужила сарадњу са УНИЦЕФ-ом!
"Почаствована сам што настављам сарадњу са УНИЦЕФ у Србији и што пружам свој допринос остваривању права за свако дете. Волим децу и знам колико љубави, бриге и заштите је потребно да би деца расла и била срећна. Мој фокус биће на подршци УНИЦЕФ иницијативама које се баве превенцијом насиља, образовањем и оснаживањем девојчица да праве изборе за себе - изборе који утичу на њихово детињство и њихову будућност", изјавила је Ивановић.

Директор УНИЦЕФ у Србији Мишел Сен-Ло изразио је задовољство наставком партнерства.

"Привилегија је имати Ану Ивановић за националну амбасадорку УНИЦЕФ. Током наше десетогодишње сарадње Ана је показала посвећеност деци. Свих ових година пружала је драгоцену подршку програмима заштите деце од насиља и образовања. Својим личним донацијама пружила је помоћ и деци у ванредним ситуацијама. Срећни смо што настављамо партнерство које ће обухватати заштиту деце од насиља, поготову родно заснованог насиља и оснаживање девојчица кроз образовање да могу да достигну своје потенцијале“", изјавио је Ло.

Током посете УНИЦЕФ Ана је имала је прилику и да се упозна са Афшан Кан, регионалном директорком УНИЦЕФ за Европу и Централну Азију, са којом је разговарала о раду УНИЦЕФ у Србији и региону и наредним корацима који ће се предузимати да би свако дете остварило све своје потенцијале.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар