Ana produžila saradnju sa UNICEF-om!

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović, nacionalna ambasadorka UNICEF od 2007. godine, potpisala je produžetak saradnje sa UNICEF u Srbiji.

Tenis 04.10.2017 | 19:30
Ana produžila saradnju sa UNICEF-om!
"Počastvovana sam što nastavljam saradnju sa UNICEF u Srbiji i što pružam svoj doprinos ostvarivanju prava za svako dete. Volim decu i znam koliko ljubavi, brige i zaštite je potrebno da bi deca rasla i bila srećna. Moj fokus biće na podršci UNICEF inicijativama koje se bave prevencijom nasilja, obrazovanjem i osnaživanjem devojčica da prave izbore za sebe - izbore koji utiču na njihovo detinjstvo i njihovu budućnost", izjavila je Ivanović.

Direktor UNICEF u Srbiji Mišel Sen-Lo izrazio je zadovoljstvo nastavkom partnerstva.

"Privilegija je imati Anu Ivanović za nacionalnu ambasadorku UNICEF. Tokom naše desetogodišnje saradnje Ana je pokazala posvećenost deci. Svih ovih godina pružala je dragocenu podršku programima zaštite dece od nasilja i obrazovanja. Svojim ličnim donacijama pružila je pomoć i deci u vanrednim situacijama. Srećni smo što nastavljamo partnerstvo koje će obuhvatati zaštitu dece od nasilja, pogotovu rodno zasnovanog nasilja i osnaživanje devojčica kroz obrazovanje da mogu da dostignu svoje potencijale“", izjavio je Lo.

Tokom posete UNICEF Ana je imala je priliku i da se upozna sa Afšan Kan, regionalnom direktorkom UNICEF za Evropu i Centralnu Aziju, sa kojom je razgovarala o radu UNICEF u Srbiji i regionu i narednim koracima koji će se preduzimati da bi svako dete ostvarilo sve svoje potencijale.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar