Лацио игра најљепши фудбал!

"Овај тим није више изненађење", каже спортски директор.

Фудбал 04.10.2017 | 11:00
Лацио игра најљепши фудбал!
Спортски директор Игли Таре тврди да Лацио игра најлепши фудбал у Италији након недељног триумфа над Сасуолом од 6:1.

Упркос одласцима Кеите Балдеа (Монако), Лукаса Биље (Милан) и Веслија Худа(Саутемптон), Небескоплави су у врху италијанске Серије А, а челнику Лација смета што сви представљају Лацијале као некакво изненађење.

“Иритирајуће је што људи стално причају како је Лацио изненађење у Серији А. Овај тим није више изненађење, из године у годину напредујемо, марљиво смо радили на нашем пројекту и сада убирамо плодове тог рада”, рекао је Таре за Медијасет.

Ипак, челник Небескоплавих није потпуно задовољан.

“Треба доста константности да бисте остали у врху, посебно јер Јувентус, Наполи, Интер и Рома имају победнички менталитет и квалитетне фудбалере. Лацио је последњих година достигао тај ниво, али то не прати посета на трибинама. Разочаравајуће је видети празне столице на Олимпику док Лацио игра фантастичан фудбал”, напоменуо је Таре. 

Кључ је, како каже, и у тренеру Симонеу Инзагију.

“Симоне добро познаје клуб и покушава да пренесе то искуство фудбалерима колико год је у могућности. Коначно имамо тим о којем смо сањали, јер у њему постоји велика доза посвећености бојама и грбу Лација, као и визији где овај клуб тртеба да иде”, закључио је Игли Таре.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар