Lacio igra najljepši fudbal!

"Ovaj tim nije više iznenađenje", kaže sportski direktor.

Fudbal 04.10.2017 | 11:00
Lacio igra najljepši fudbal!
Sportski direktor Igli Tare tvrdi da Lacio igra najlepši fudbal u Italiji nakon nedeljnog triumfa nad Sasuolom od 6:1.

Uprkos odlascima Keite Baldea (Monako), Lukasa Bilje (Milan) i Veslija Huda(Sautempton), Nebeskoplavi su u vrhu italijanske Serije A, a čelniku Lacija smeta što svi predstavljaju Lacijale kao nekakvo iznenađenje.

“Iritirajuće je što ljudi stalno pričaju kako je Lacio iznenađenje u Seriji A. Ovaj tim nije više iznenađenje, iz godine u godinu napredujemo, marljivo smo radili na našem projektu i sada ubiramo plodove tog rada”, rekao je Tare za Medijaset.

Ipak, čelnik Nebeskoplavih nije potpuno zadovoljan.

“Treba dosta konstantnosti da biste ostali u vrhu, posebno jer Juventus, Napoli, Inter i Roma imaju pobednički mentalitet i kvalitetne fudbalere. Lacio je poslednjih godina dostigao taj nivo, ali to ne prati poseta na tribinama. Razočaravajuće je videti prazne stolice na Olimpiku dok Lacio igra fantastičan fudbal”, napomenuo je Tare. 

Ključ je, kako kaže, i u treneru Simoneu Inzagiju.

“Simone dobro poznaje klub i pokušava da prenese to iskustvo fudbalerima koliko god je u mogućnosti. Konačno imamo tim o kojem smo sanjali, jer u njemu postoji velika doza posvećenosti bojama i grbu Lacija, kao i viziji gde ovaj klub trteba da ide”, zaključio je Igli Tare.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar