СП: Ирци и Велшани се још надају, али...

Група где је Србија, врло лако може да остане без места у баражу! Велшани у овом тренутку имају осам бодова на табели другопласираних са скором од једне победе и пет ремија, с обзиром да се у овим случајевима бришу бодови освојени против последњепласиране Молдавије.

Фудбал 03.10.2017 | 23:15
СП: Ирци и Велшани се још надају, али...
Репезрентација Србије ће већ у Бечу (петак, 20.45) покушати да обезбеди пласман на Светско првенство у Русији, док ће се Велс и Република Ирска борити за пласман на друго место.

Ирски навијачи су већ купили 49.000 улазница за меч са Молдавијом у Даблину, што значи да не губе веру, а слично је и са Велшанима, који гостују у Грузији. Ова два тима ће у понедељак у међусобном окршају у Кардифу врло вероватно директно одлучити у позицији два, које би требало да води у бараж.

Ипак, то место у нашој групи може да буде и потпуно неважно, с обзиром да је у овом тренутку другопласирани тим из наше групе (Велс), најлошије пласиран од свих тимова на другим местима у осталим квалификационим групама.

Најбоља другопласирана селекција након осам одиграних кола је Португал са 15 освојених бодова, а потом следе Северна Ирска, Италија, Исланд, Словачка, Шведска и Црна Гора, док исти број бодова, али за нијансу бољу гол разику има Босна и Херцеговина.

Велшани у овом тренутку имају осам бодова на табели другопласираних са скором од једне победе и пет ремија, с обзиром да се у овим случајевима бришу бодови освојени против последњепласиранег тима у групи. У овом случају је то Молдавија.

Босни и Херцеговини неће бити лако, с обзриом да је очекује меч са Белгијом у Сарајеву, а потом гостовање у Естонији.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар