SP: Irci i Velšani se još nadaju, ali...

Grupa gde je Srbija, vrlo lako može da ostane bez mesta u baražu! Velšani u ovom trenutku imaju osam bodova na tabeli drugoplasiranih sa skorom od jedne pobede i pet remija, s obzirom da se u ovim slučajevima brišu bodovi osvojeni protiv poslednjeplasirane Moldavije.

Fudbal 03.10.2017 | 23:15
SP: Irci i Velšani se još nadaju, ali...
Repezrentacija Srbije će već u Beču (petak, 20.45) pokušati da obezbedi plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji, dok će se Vels i Republika Irska boriti za plasman na drugo mesto.

Irski navijači su već kupili 49.000 ulaznica za meč sa Moldavijom u Dablinu, što znači da ne gube veru, a slično je i sa Velšanima, koji gostuju u Gruziji. Ova dva tima će u ponedeljak u međusobnom okršaju u Kardifu vrlo verovatno direktno odlučiti u poziciji dva, koje bi trebalo da vodi u baraž.

Ipak, to mesto u našoj grupi može da bude i potpuno nevažno, s obzirom da je u ovom trenutku drugoplasirani tim iz naše grupe (Vels), najlošije plasiran od svih timova na drugim mestima u ostalim kvalifikacionim grupama.

Najbolja drugoplasirana selekcija nakon osam odigranih kola je Portugal sa 15 osvojenih bodova, a potom slede Severna Irska, Italija, Island, Slovačka, Švedska i Crna Gora, dok isti broj bodova, ali za nijansu bolju gol raziku ima Bosna i Hercegovina.

Velšani u ovom trenutku imaju osam bodova na tabeli drugoplasiranih sa skorom od jedne pobede i pet remija, s obzirom da se u ovim slučajevima brišu bodovi osvojeni protiv poslednjeplasiraneg tima u grupi. U ovom slučaju je to Moldavija.

Bosni i Hercegovini neće biti lako, s obzriom da je očekuje meč sa Belgijom u Sarajevu, a potom gostovanje u Estoniji.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar