Послије осам година стрепња се вратила у Хрватску!

На кључне утакмице без седморице! Последњи је отпао Никола Калинић!

Фудбал 03.10.2017 | 21:00
Послије осам година стрепња се вратила у Хрватску!
Прво место на табели, али место у авиону за Русију све је само не и осигурано. Хрватска ће о својој судбини одлучивати у последња два кола квалификација. Чак и ако у петак у Осијеку савлада Финску све ће зависити од гостовања у Кијеву у уторак. То је утакмица коју Хрватска не сме да изгуби. То је задатак који ће изабраници Анта Чачића морати да обави без неколицине иначе стандардних репрезентативаца.

Последња вест иоз Загреба: Миланов нападач Никола Калинић неће играти против Финске и Украјине због тога што му је на магнетној резонанци дијагностификована повреда примицача због ћега ће 29-годишњи фудбалер морати на дуже боловање.

Подсетимо, пре Калинића хрватска селекција је морала да се помери и са изостанцимаВедрана Ћорлуке, Борне Баришића, Марка Пјаце, Тина Једваја, Матеа Ковачића, а по свему судећи у тиму неће бити ни Дејана Ловрена.

Мундијал 2010. године био је последње велико такмичење које је Хрватска пропустила.

Хрватска је после осам одиграних утакмица прва на табели Групе И са 16 бодова, колико има и другопласирани Исланд. Турска и Украјина имају по 14 бодова, Финска има седам, а Косово бод.

Распоред Групе И:

Петак, 20.45:

Хрватска - Финска 
Турска - Исланд 
Косово - Украјина

Понедељак, 20.45:

Финска - Турска
Украјина - Хрватска
Исланд - Косово

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар