Poslije osam godina strepnja se vratila u Hrvatsku!

Na ključne utakmice bez sedmorice! Poslednji je otpao Nikola Kalinić!

Fudbal 03.10.2017 | 21:00
Poslije osam godina strepnja se vratila u Hrvatsku!
Prvo mesto na tabeli, ali mesto u avionu za Rusiju sve je samo ne i osigurano. Hrvatska će o svojoj sudbini odlučivati u poslednja dva kola kvalifikacija. Čak i ako u petak u Osijeku savlada Finsku sve će zavisiti od gostovanja u Kijevu u utorak. To je utakmica koju Hrvatska ne sme da izgubi. To je zadatak koji će izabranici Anta Čačića morati da obavi bez nekolicine inače standardnih reprezentativaca.

Poslednja vest ioz Zagreba: Milanov napadač Nikola Kalinić neće igrati protiv Finske i Ukrajine zbog toga što mu je na magnetnoj rezonanci dijagnostifikovana povreda primicača zbog ćega će 29-godišnji fudbaler morati na duže bolovanje.

Podsetimo, pre Kalinića hrvatska selekcija je morala da se pomeri i sa izostancimaVedrana Ćorluke, Borne Barišića, Marka Pjace, Tina Jedvaja, Matea Kovačića, a po svemu sudeći u timu neće biti ni Dejana Lovrena.

Mundijal 2010. godine bio je poslednje veliko takmičenje koje je Hrvatska propustila.

Hrvatska je posle osam odigranih utakmica prva na tabeli Grupe I sa 16 bodova, koliko ima i drugoplasirani Island. Turska i Ukrajina imaju po 14 bodova, Finska ima sedam, a Kosovo bod.

Raspored Grupe I:

Petak, 20.45:

Hrvatska - Finska 
Turska - Island 
Kosovo - Ukrajina

Ponedeljak, 20.45:

Finska - Turska
Ukrajina - Hrvatska
Island - Kosovo

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar