Џајић: Бјека је ривал, али и пријатељ!

Драган Џајић о капитенској траци коју му је доделио Ненад Бјековић у свом идеалном тиму бивших саиграча.

Фудбал 03.10.2017 | 17:00
Џајић: Бјека је ривал, али и пријатељ!
Некада ривали на терену, па у канцеларијама, али увек пријатељи - Драган Џајић и Ненад Бјековић.

Можда то некоме звучи чудно, јер је први велики звездаш, а други партизановац, међутим, могуће је.

Иако су умели да се "пецну" изјавама, увек су се трудили да поштују фер-плеј. Да међу њима не постоји завист или нешто слично, показао је Бјековићев избор Џајића у "идеални тим некадашњих саиграча". Чак му је и доделио капитенску траку.

"Нисам изненађен тиме. Зашто бих био? Можда то вама делује чудно јер је он велики партизановац, а ја звездаш, али ја на то не гледам тако", изјавио је Џајић за МОНДО и појаснио:

"Ми јесмо били спортски ривали, али и пријатељи. Увек смо имали коректан однос када се негде сретнемо. Играли смо и неколико утакмица заједно за репрезентацију... Колико ја волим Црвену звезду, толико он воли Партизан, али и данас да се вратимо на неке функције у нашим клубовима, опет би постојао добар однос међу нама. Мислим да такав начин и јесте пример како би требало да буде међу спортским радницима, без обзира на клупске боје".

Бивши нападач Партизана описао је некадашње крило Црвене звезде као "једног од најбољих играча свих времена, који је имао божанску леву ногу и сјајно њоме делио лопте. Био је брз и вешт дриблер".

"Драго ми је што ме је Бјековић изабрао у свој идеалан тим и хвала му на томе. Он је био одличан играч, прави голгетер, што је и потврдио потом у Ници, која га је изабрала за најбољег странца у историји клуба", узвратила је трећа "Звездина звезда".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар