Džajić: Bjeka je rival, ali i prijatelj!

Dragan Džajić o kapitenskoj traci koju mu je dodelio Nenad Bjeković u svom idealnom timu bivših saigrača.

Fudbal 03.10.2017 | 17:00
Džajić: Bjeka je rival, ali i prijatelj!
Nekada rivali na terenu, pa u kancelarijama, ali uvek prijatelji - Dragan Džajić i Nenad Bjeković.

Možda to nekome zvuči čudno, jer je prvi veliki zvezdaš, a drugi partizanovac, međutim, moguće je.

Iako su umeli da se "pecnu" izjavama, uvek su se trudili da poštuju fer-plej. Da među njima ne postoji zavist ili nešto slično, pokazao je Bjekovićev izbor Džajića u "idealni tim nekadašnjih saigrača". Čak mu je i dodelio kapitensku traku.

"Nisam iznenađen time. Zašto bih bio? Možda to vama deluje čudno jer je on veliki partizanovac, a ja zvezdaš, ali ja na to ne gledam tako", izjavio je Džajić za MONDO i pojasnio:

"Mi jesmo bili sportski rivali, ali i prijatelji. Uvek smo imali korektan odnos kada se negde sretnemo. Igrali smo i nekoliko utakmica zajedno za reprezentaciju... Koliko ja volim Crvenu zvezdu, toliko on voli Partizan, ali i danas da se vratimo na neke funkcije u našim klubovima, opet bi postojao dobar odnos među nama. Mislim da takav način i jeste primer kako bi trebalo da bude među sportskim radnicima, bez obzira na klupske boje".

Bivši napadač Partizana opisao je nekadašnje krilo Crvene zvezde kao "jednog od najboljih igrača svih vremena, koji je imao božansku levu nogu i sjajno njome delio lopte. Bio je brz i vešt dribler".

"Drago mi je što me je Bjeković izabrao u svoj idealan tim i hvala mu na tome. On je bio odličan igrač, pravi golgeter, što je i potvrdio potom u Nici, koja ga je izabrala za najboljeg stranca u istoriji kluba", uzvratila je treća "Zvezdina zvezda".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar