Звезда: Словеначке припреме за "мјесец у Београду"!

Црвено-бели ће неколико дана боравити у Термама Чатеж, а затим пет пута узастопно играти на свом стадиону.

Фудбал 03.10.2017 | 16:00
Звезда: Словеначке припреме за "мјесец у Београду"!
Умор је стигао фудбалере Црвене звезде после јаког темпа од старта сезоне и играња углавном по две утакмице недељно, али сада ће имати прилику и да мало одморе.

Црвено-белима предстоји 10 дана паузе због термина за репрезентације, а затим ће им олакшавајућа околност бити то што чак месец дана неће морати да путују ван Београда. Осим својевољно у Словенију.

Клуб је саопштио да ће екипа од среде, 4. октобра, до недеље, 8. октобра, боравити у старој бази, Термама Чатеж, где ће се припремати за нове изазове који ће почети утакмицом шеснаестине Купа Србије.

Изабранике Владана Милојевића у среду, 11. октобра, чека раније одложен дуел против Динама из Врања, што ће бити почетак серије утакмица на стадиону Рајко Митић.

Црвено-бели ће затим код куће играти три утакмице Суперлиге и једну Лиге Европе. Редом, ривали ће им бити Мачва (14.10.), Арсенал (19.10.), Младост Лучани (21.10.) и Спартак Суботица (25.10.). Следи потомгостовање у Земуну (29.10.), а први наредни одлазак ван Београда биће у Лондон, на мегдан Арсеналу (2.11.), после којег ће екипа у Ниш, на дуел са Радничким (4.11.).

Управо је премор као главни разлог пораза у Крушевцу истакао тренер Милојевић, па нема сумње да ће неколико дана паузе и потом поменути распоред пријати његовим играчима да напуне батерије за финиш јесењег дела сезоне.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар