Zvezda: Slovenačke pripreme za "mjesec u Beogradu"!

Crveno-beli će nekoliko dana boraviti u Termama Čatež, a zatim pet puta uzastopno igrati na svom stadionu.

Fudbal 03.10.2017 | 16:00
Zvezda: Slovenačke pripreme za "mjesec u Beogradu"!
Umor je stigao fudbalere Crvene zvezde posle jakog tempa od starta sezone i igranja uglavnom po dve utakmice nedeljno, ali sada će imati priliku i da malo odmore.

Crveno-belima predstoji 10 dana pauze zbog termina za reprezentacije, a zatim će im olakšavajuća okolnost biti to što čak mesec dana neće morati da putuju van Beograda. Osim svojevoljno u Sloveniju.

Klub je saopštio da će ekipa od srede, 4. oktobra, do nedelje, 8. oktobra, boraviti u staroj bazi, Termama Čatež, gde će se pripremati za nove izazove koji će početi utakmicom šesnaestine Kupa Srbije.

Izabranike Vladana Milojevića u sredu, 11. oktobra, čeka ranije odložen duel protiv Dinama iz Vranja, što će biti početak serije utakmica na stadionu Rajko Mitić.

Crveno-beli će zatim kod kuće igrati tri utakmice Superlige i jednu Lige Evrope. Redom, rivali će im biti Mačva (14.10.), Arsenal (19.10.), Mladost Lučani (21.10.) i Spartak Subotica (25.10.). Sledi potomgostovanje u Zemunu (29.10.), a prvi naredni odlazak van Beograda biće u London, na megdan Arsenalu (2.11.), posle kojeg će ekipa u Niš, na duel sa Radničkim (4.11.).

Upravo je premor kao glavni razlog poraza u Kruševcu istakao trener Milojević, pa nema sumnje da će nekoliko dana pauze i potom pomenuti raspored prijati njegovim igračima da napune baterije za finiš jesenjeg dela sezone.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar