Дјечији маскенбал у Лопарама

У оквиру Недјеље дјетета малишани из вртића "Лопаре" у овој мајевичкој општини одржали су данас маскенбал на градским улицама.

Република Српска 02.10.2017 | 14:00
Дјечији маскенбал у Лопарама
Начелник Лопара Радо Савић истакао је да је брига о најмлађима један од приоритета општине, кроз стварање бољих услова за њихово одрастање. 

Он је рекао да се из буџета локалне заједнице годишње издваја 100.000 КМ за потребе дјечијег вртића. 



Савић је подсјетио да се обиљежавање Недјеље дјетета у Лопарама организује десету годину, одржавањем низа забавних и едукативних програма којим дјеца скрећу пажњу на себе и своје потребе. 

Директор вртића у Лопарама Даниела Цвијановић најавила је да ће након маскенбала, на којем је учествовало 46 малишана, услиједити хуманитарна акција "Дјеца дјеци". 

„Дјеца из вртића поклањаће слаткише дјеци из социјално-угрожених породица и дјеци са посебним потребама. Одржаћемо и Дан отворених врата када ће дјеца из вртића посјетити начелника општине, као и низ креативних, музичких, ликовних и спортских радионица у којима се акценат ставља на права дјеце", рекла је Цвијановићева.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јоле

02.10.2017 14:11

Њих це њихови родитељи одхранити није то проблем али ста кад они одрасту господине Нацелнице.Тад настају проблеми мозете ли им тада помоци или це морати и они на границни прелаз.Гдје ти је омладина, остави ти дјецу васпитацицама.

ОДГОВОРИТЕ