Dječiji maskenbal u Loparama

U okviru Nedjelje djeteta mališani iz vrtića "Lopare" u ovoj majevičkoj opštini održali su danas maskenbal na gradskim ulicama.

Republika Srpska 02.10.2017 | 14:00
Dječiji maskenbal u Loparama
Načelnik Lopara Rado Savić istakao je da je briga o najmlađima jedan od prioriteta opštine, kroz stvaranje boljih uslova za njihovo odrastanje. 

On je rekao da se iz budžeta lokalne zajednice godišnje izdvaja 100.000 KM za potrebe dječijeg vrtića. 



Savić je podsjetio da se obilježavanje Nedjelje djeteta u Loparama organizuje desetu godinu, održavanjem niza zabavnih i edukativnih programa kojim djeca skreću pažnju na sebe i svoje potrebe. 

Direktor vrtića u Loparama Daniela Cvijanović najavila je da će nakon maskenbala, na kojem je učestvovalo 46 mališana, uslijediti humanitarna akcija "Djeca djeci". 

„Djeca iz vrtića poklanjaće slatkiše djeci iz socijalno-ugroženih porodica i djeci sa posebnim potrebama. Održaćemo i Dan otvorenih vrata kada će djeca iz vrtića posjetiti načelnika opštine, kao i niz kreativnih, muzičkih, likovnih i sportskih radionica u kojima se akcenat stavlja na prava djece", rekla je Cvijanovićeva.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Jole

02.10.2017 14:11

Njih ce njihovi roditelji odhraniti nije to problem ali sta kad oni odrastu gospodine Nacelnice.Tad nastaju problemi mozete li im tada pomoci ili ce morati i oni na granicni prelaz.Gdje ti je omladina, ostavi ti djecu vaspitacicama.

ODGOVORITE