У удесу погинуле мајка и беба

У удесу који се синоћ догодио на ауто-путу Београд-Ниш, на лицу места је погинула шестомесечна беба, повређено је трогодишње дете и мушкарац, а мајка деце је подлегла повредама након што је превезена у Клинички центар Ниш.

Србија 01.10.2017 | 10:15
У удесу погинуле мајка и беба
Жена је задобила прелом врата и хитно је пребачена у Клиницки центар у Нишу, а и њен супруг (1989), који се налазио за воланом је повређен и налази се на Клиници за грудну хирургију ради даље дијагностике, преносе "нискевести.рс".

"Жена је подлегла вишеструким повредама тела одмах након пријема, опсервације и реанимације. Дете је примљено на Дечију хирургију, док је мушкарац који је био за воланом засада у стабилном стању, али тек треба утврдити о каквим је повредама реч“, каже дежурни лекар у Ургентном центру Дарко Богдановић.

До несреце је дошло у 21.45 код села Алексиначки Бујмир када су су се сударили "голф" прокупачких регистрација у коме се налазила четворочлана породица и комби марке "опел" алексиначких регистарских таблица за цијим је воланом био С.И.

Он је по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу приведен због сумње да је изазвао удес и одређено му је задржавање од 48 сати.

Како се наводи, саобраћај је у тоталном прекиду. На ауто-путу се формирала колона дугачка око 10 километара.

Извор: Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар