U udesu poginule majka i beba

U udesu koji se sinoć dogodio na auto-putu Beograd-Niš, na licu mesta je poginula šestomesečna beba, povređeno je trogodišnje dete i muškarac, a majka dece je podlegla povredama nakon što je prevezena u Klinički centar Niš.

Srbija 01.10.2017 | 10:15
U udesu poginule majka i beba
Žena je zadobila prelom vrata i hitno je prebačena u Klinicki centar u Nišu, a i njen suprug (1989), koji se nalazio za volanom je povređen i nalazi se na Klinici za grudnu hirurgiju radi dalje dijagnostike, prenose "niskevesti.rs".

"Žena je podlegla višestrukim povredama tela odmah nakon prijema, opservacije i reanimacije. Dete je primljeno na Dečiju hirurgiju, dok je muškarac koji je bio za volanom zasada u stabilnom stanju, ali tek treba utvrditi o kakvim je povredama reč“, kaže dežurni lekar u Urgentnom centru Darko Bogdanović.

Do nesrece je došlo u 21.45 kod sela Aleksinački Bujmir kada su su se sudarili "golf" prokupačkih registracija u kome se nalazila četvoročlana porodica i kombi marke "opel" aleksinačkih registarskih tablica za cijim je volanom bio S.I.

On je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu priveden zbog sumnje da je izazvao udes i određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

Kako se navodi, saobraćaj je u totalnom prekidu. Na auto-putu se formirala kolona dugačka oko 10 kilometara.

Izvor: Tanjug

Komentari / 0

Ostavite komentar