У тешкој несрећи погинуло двоје

У тешкој саобраћајној несрећи, која се јутрос десила код бољевачког села Криви Вир, погинули су Александар Симић (26) и Александар Лазић (25), док су Лазићева супруга и беба од три мјесеца задобили тешке повреде и пребачени су у болницу у Параћину.

Србија 30.09.2017 | 18:50
У тешкој несрећи погинуло двоје
Према ријечима бугарског држављанина, Љубомира Шопова, који је возио камион натоварен аутомобилима, на критичном мјесту видио је да ка њему јури ауто, брзином од, како ја казао, “између 140 и 150 километара на час”.



У ретровизору је Бугарин видио још један ауто, за који каже да је исто брзо возио. Ауто иза мене је кренуо да ме претекне и чеоно се сударио са другим аутом.

Од јачине ударца, ауто, који је ишао мени у сусрет, се катапултирао и завршио на крову мог камиона, срушивши ми неколико возила. Након тога, по инерцији, наставио је да се креће и након тридесетак метара завршио у јарку – каже Шопов.

Бугарин је кренуо да помогне возачу Симићу, којије возио “сеат инццу”, али је видио да је несрећни човјек пролетио кроз шофершајбну. Онда је отишао до теретног возила ’”опел цомбо”, и ту видио и да је возач тог аута, Александар Лазић, такође, пролетио кроз шоферку.



''Пошао сам да позовем полицију, али сам чуо вриштање у “опелу”. Развалио сам врата и затекао невјероватан призор. Мајка је, обливена крвљу, у наручју држала бебицу, која је плакала'', каже Шопов.

Бугарин је позвао полицију, а они љекаре.

''Лазић и Симић су повредама подлегли на лицу мјеста. Мајка и беба су упућени у болницу у Параћину и тренутно су ван животне опасности'', рекли су доктори.

Извор: Телеграф

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Миле

30.09.2017 17:33

страшно, господе Боже сачувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

30.09.2017 18:45

О господе Бозе, па има ли0 краја тако јефтином губљењу младих зивота??? Мозе ли се бар неко науцити на тудјим грескама? Страсно!!!

Name

Саша

30.09.2017 20:42

Не вриједи, нажалост, ни на готово сваких 5 км споменик некоме ко је ту страдао. Вечерас ме претиче мотоциклиста који умало не удари у возило аутошколе, гдје се стичу први кораци и у којем је увијек страх десетоструко већи него кад се "испече возачки занат".

Name

Жаре

01.10.2017 08:18

Па дај опаметите се,не возите брзо!Докле више,хеј!

Name

петар

01.10.2017 14:42

Бог да постоји ово се не би десавало .Дај људи маните се религије 21 је вијек

ОДГОВОРИТЕ
Name

зељо

01.10.2017 19:58

браво петре,ијасам твога мисљења,да има бога неби мени узео супругу тацно прије једанаест година и оставио да зивим тада са дјецаком од сест дана и дјевојцицом од три године,све је судбина,самоје нетреба цовек изазивати,додусе свако има своје мисљење

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

02.10.2017 05:14

ВОЗИТЕ ШТО БРЖЕ. ГИНИНИТЕ ШТО ВИШЕ. БАНДО НЕПИСМЕНА.

ОДГОВОРИТЕ