U teškoj nesreći poginulo dvoje

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros desila kod boljevačkog sela Krivi Vir, poginuli su Aleksandar Simić (26) i Aleksandar Lazić (25), dok su Lazićeva supruga i beba od tri mjeseca zadobili teške povrede i prebačeni su u bolnicu u Paraćinu.

Srbija 30.09.2017 | 18:50
U teškoj nesreći poginulo dvoje
Prema riječima bugarskog državljanina, Ljubomira Šopova, koji je vozio kamion natovaren automobilima, na kritičnom mjestu vidio je da ka njemu juri auto, brzinom od, kako ja kazao, “između 140 i 150 kilometara na čas”.U retrovizoru je Bugarin vidio još jedan auto, za koji kaže da je isto brzo vozio. Auto iza mene je krenuo da me pretekne i čeono se sudario sa drugim autom.

Od jačine udarca, auto, koji je išao meni u susret, se katapultirao i završio na krovu mog kamiona, srušivši mi nekoliko vozila. Nakon toga, po inerciji, nastavio je da se kreće i nakon tridesetak metara završio u jarku – kaže Šopov.

Bugarin je krenuo da pomogne vozaču Simiću, kojije vozio “seat inccu”, ali je vidio da je nesrećni čovjek proletio kroz šoferšajbnu. Onda je otišao do teretnog vozila ’”opel combo”, i tu vidio i da je vozač tog auta, Aleksandar Lazić, takođe, proletio kroz šoferku.''Pošao sam da pozovem policiju, ali sam čuo vrištanje u “opelu”. Razvalio sam vrata i zatekao nevjerovatan prizor. Majka je, oblivena krvlju, u naručju držala bebicu, koja je plakala'', kaže Šopov.

Bugarin je pozvao policiju, a oni ljekare.

''Lazić i Simić su povredama podlegli na licu mjesta. Majka i beba su upućeni u bolnicu u Paraćinu i trenutno su van životne opasnosti'', rekli su doktori.

Izvor: Telegraf

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Миле

30.09.2017 19:33

страшно, господе Боже сачувај

ODGOVORITE
Name

Mile

30.09.2017 20:45

O gospode Boze, pa ima li0 kraja tako jeftinom gubljenju mladih zivota??? Moze li se bar neko nauciti na tudjim greskama? Strasno!!!

Name

Saša

30.09.2017 22:42

Ne vrijedi, nažalost, ni na gotovo svakih 5 km spomenik nekome ko je tu stradao. Večeras me pretiče motociklista koji umalo ne udari u vozilo autoškole, gdje se stiču prvi koraci i u kojem je uvijek strah desetostruko veći nego kad se "ispeče vozački zanat".

Name

Žare

01.10.2017 10:18

Pa daj opametite se,ne vozite brzo!Dokle više,hej!

Name

petar

01.10.2017 16:42

Bog da postoji ovo se ne bi desavalo .Daj ljudi manite se religije 21 je vijek

ODGOVORITE
Name

zeljo

01.10.2017 21:58

bravo petre,ijasam tvoga misljenja,da ima boga nebi meni uzeo suprugu tacno prije jedanaest godina i ostavio da zivim tada sa djecakom od sest dana i djevojcicom od tri godine,sve je sudbina,samoje netreba covek izazivati,doduse svako ima svoje misljenje

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

02.10.2017 07:14

VOZITE ŠTO BRŽE. GININITE ŠTO VIŠE. BANDO NEPISMENA.

ODGOVORITE