Рада у модрицама: Воли да ме гризе!

Рада Манојловић (32) признала је да њен девет година млађи дечко Харис Берковић воли да је гризе и да су јој због тога ноге у модрицама!

Забава 30.09.2017 | 15:25
Рада у модрицама: Воли да ме гризе!
На снимању нове сезоне емисије „Гранд специјал“, бутине су јој биле пуне масница. Иако је покушала да скрене тему, Рада није успјела да се извуче дипломатским одговором.

''Јао, имам на обе ноге, која вас интересује? Много је важно да ли мислите на леву или десну. Једна модрица је од једне ствари, друга од друге'', рекла је певачица, а када су је питали од чега настају толике модрице, одала се.



''Не могу да вам кажем... На левој нози је модрица од тениса, од лоптице. Ако нисте знали, ја добро играм тенис, а бекхенд и форхенд су ми најјачи. Једном ћу погинути на том тенису. А на десној нози је белег од рођења, али ви то појачате у Фотошопу, па изгледа да ме је угризао вукодлак, а не човек'', изланула се пјевачица.



Када јој је речено се управо одала да јој је модрица од Харисовог угриза, постидила се.

''Ајмо друго питање. Нећу да одајем мале тајне великих мајстора. Али да, од угриза је'', рекла је Манојловићева кроз смијех.

Рада је на снимање дошла провокативно обучена - у дубоким чизмама и краткој хаљини коју је све вријеме повлачила надоле. Ипак, њени покушаји били су безуспјешни јер је папарацо усликао Радине бијеле гаћице.

Оне су нарочито дошле до изражаја док је Манојловићка сједила у студију, али и док је пјевала нови хит „Спавај мирно“. Чак ју је и Сале Поповић питао због чега толико повлачи хаљину, а Рада је имала занимљив одговор.

''Ту су фото-репортери, да не усликају нешто. После буде: „Ради се виде гаће.“ Боље да се ствар повуче на време'', рекла је фолкерка.

Извор: Курир

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Гарy

30.09.2017 14:17

Гризи Хари само гризи!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нако

30.09.2017 17:50

Лијепа, згодна, Хари цувај се хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дресер

01.10.2017 10:30

А што не користи брњицу! Опасан неки кер!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бск

01.10.2017 13:47

у каквој су цуки они одрасли цуцим се паметан цовек стиди ове будале се са тим поносе Цобан остаје Цобан без увреде за праве цобане али то је само узрецица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко

01.10.2017 15:15

Бозе опрости им,,незнају шта раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

02.10.2017 10:54

Сто гнусније и одвратније то финансијски уносније.

ОДГОВОРИТЕ